Wywiadowca SHS AGIR
Witam serdecznie.
Witaj Agir.
Podaj swoje imię, wiek no i skąd jesteś.
Mam na imię Jakub, w tym roku skończę 19 lat i mieszkam w takim małym mieście Mogilno w Kuj.-Pom.
Teraz pytania dotyczące Kanterka. Od kiedy zacząłeś pykać ?
Hmm to było jakieś 4 lata temu, byłem u kumpla na browarku i pokazał mi tą grę. Spodobała mi się ona więc jak widać gram do dziś i szybko nie zrezygnuję.
Co myślisz o naszych Administratorach, i czy nadają się na to stanowisko?
Pierwsze spotkanie z H@ miałem na serwerze TP mianowicie z Tezzikiem, co do reszty H@ to są bardzo w porządku i są ogarnięci nie tak jak na innych serwerowniach że jak są wyżej to mogą wszystko. Traktują nas z szacunkiem to i oni na to zasługują.
Dobra, teraz pytania trochę mniej ważne - redi ?
Zwarty i gotowy ;P
Ok. Wiesz co to Bieber?
Wiem ale nie lubię dzieciaka.
Da się spawać beton ?
Po pijaku wszystko można ;P
Gdybyś został mianowany na 1dzień bycia prezydentem USA co byś zrobił?
Trudne pytanie ale na pewno bym się pobawił paroma zabawkami z US Army. Mianowicie F-22 Raptor, Browing .50, i zawsze chciałem zrobić to samo co ten typek w filmie Armagedon czyli jeździć BOMBĘ ATOMOWĄ
Polskie dziewczyny najpiękniejsze, a Polska muzyka najlepsza - czego słuchasz?
Nie mam ulubionego gatunku muzyki, słucham wszystko co wpadnie w ucho. Disco, RAP, Techno praktycznie wszystko. Nawet nie raz do relaksu włączę sobie jakąś fajną nutę w wykonaniu symfonii.
A jak trafiłeś na Pro-GamminG.pl? Jakiś serwer Cie tu przygnał, koledzy czy po prostu przypadek?
To był czysty przypadek, wszedłem na serwer TP. Grałem sobie kilka ładnych minutek aż tu nagle wchodzi Teezik z tekstem że pilnie poszukują admnów na serwer TP. Bez chwili namysłu wszedłem na forum i złożyłem podanie na te stanowisko. Jak widać jeszcze mnie nie wyrzucili ;P
Czy też odczuwasz, że przez nie ogarniętych ludzi,Pro-GamminG może stracić wielu stałych graczy?
Ja uważam tak że można stracić przez to zaufanych graczy ale moim zdaniem każdy zasługuję na drugą szansę. Każdy ma zły dzień i może coś mu nie wychodzi ale po naprawieniu tego to nie tylko stali gracze wrócą ale i nowi. Tyle mam do powiedzenia ;P
Dobra czas na pytania z dupy - ready?
Na pewno smaczne będą ;P Dawaj je!
Dlaczego chciałbyś spędzić upojną noc z yetim?
Najpierw musi się ogolić żeby do tego doszło ;P Nie lubię owłosionych ciał w takim stopniu ;P
Spotyka was banda napalonych gejów. Kogo zapychają Ciebie czy Vegete?
Nie pozwolę na to żeby mnie tkneli, a jeśli Vegeta lubi to proszę bardzo. Jestem tolerancyjny ;P
Masz przed sobą hitlera. Który z was udaje żyda ty czy Vegeta?
Jak by stał to uwierz mi żaden nie musiał by udawać bo bym chyba tam rozniósł. Nie lubię go. ;P
Nastepny wywiad ma być z ....... Hmm myślę ze z Kaziem
Chcesz kogoś pozdrowić ?
Ogólnie to pozdrawiam Teezika za szansę wykazania się w gronie PGG. Następnie Kus!ę, wszystkich adminów DD2, zarząd i wszystkich tych o których zapomniałem. Oczywiście Ciebie Agirze też za to że słuchałeś tych bredni na mój temat ;P

Temat jest zamknięty

Do góry

)