Skocz do zawartości

Zmień widoczność tej kategoriiSerwery Pro-Gamming.pl

Status
Typ
Nazwa Serwera
IP
Mapa
Gracze
HLSW
GT
Steam
ONLINE Counter Strike 1.6 S/NS [PL] Pro-GamminG.pl [4FuN][FD]@ Zabijaka.pl 80.72.37.10:27017 de_aztec 30/30|100% HLSW GameTracker STEAM
ONLINE Counter Strike 1.6 S/NS [PL] Pro-GamminG.pl [DeathRun][expmod] @GameSol.pl 195.2.255.188:27023 deathrun_air_final 7/17|41% HLSW GameTracker STEAM
ONLINE Counter Strike 1.6 S/NS [PL] Pro-GamminG.pl [CoD+DM 1001]@mojeserwery.pl 79.133.192.164:27086 de_aztec 8/16|50% HLSW GameTracker STEAM
ONLINE Counter Strike 1.6 S/NS [PL] Pro-GamminG.pl [Call of Duty MoD][Awanse] @ Zabijaka.pl 80.72.37.13:27040 de_train 17/24|71% HLSW GameTracker STEAM
ONLINE Counter Strike 1.6 S/NS [PL] Pro-GamminG.pl [TeamPlay][ESL MAPS] @ Zabijaka.pl 79.133.192.34:27034 de_tuscan 1/18|6% HLSW GameTracker STEAM
ONLINE Counter Strike 1.6 S/NS [PL] Pro-GamminG.pl [SurfSki2 + Respawn]@mojeserwery.pl 79.133.192.166:27095 surf_ski_2 5/17|29% HLSW GameTracker STEAM
Aktualnie na naszych 4 serwerach gra 59 / 88 (67%) osób.
Serwery Głosowe
status - serwer głosowy 195.117.148.148:9999 Typ: Publiczny

Prosze o ub

5 odpowiedzi w tym temacie

damidemiko

• Użytkownik
  • 1 postów
Chciałem wyjaśnić i prośić o ub poniewarz mój kuzyn (nick:Szelig 38) pozwolił mi grać na jego nicku żeby mu level bić . Wchdzę na jego nicku i on gra i dostaje bana prosze o ub Nick (1)Szelig 38 Adres IP Ukryty Typ Bana IP Powód Bana podszywka Wykonano 22.02.2012 - 18:42:42 Wygasa 29 02 2012 - 18:42:42 (6 Dni 23 Godzin(y) 54 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez TuB-->SkoT Zbanowany na [PL] Pro-GamminG.pl [DeathRun][expmod] @GameSol.pl (deathrun_projetocs2) Wszystkie wygasłe bany 1

Fokus

• Użytkownik
  • 338 postów
Skoro widział, że Ty jesteś po co wchodził? Po co wgl kazał Ci nabić lvl to i tak przecież zależy od szczęścia bo tylko w tt sie dostaje expa..0 Pomyślunku
Dołączona grafika-Mój mistrzowski skill :D
Dołączona grafika

I. Pisząc do mnie na gg przedstaw się i przejdź do rzeczy
II. Na GG nie odpowaidam na SPAM
III. Na gg nie odpowiadam na pytania typu "jesteś?"
IV. Pisząc do mnie na gg używaj poprawnej polszczyzny.

I. Pisząc do mnie na pw pisz i przejdźodrazu do rzeczy
II. Pisząc na pw używaj jednego ciągu wiadomości, inaczej będę to ignorował
III. Pisząc do mnie na pw używaj poprawnej polszyczyzny

4Fuun

Zbanowany

• Zbanowany
  • 130 postów
WZÓR ..?!
Dołączona grafika

Vegeta

Ociekający Zajebistością

• Zarząd
  • 3132 postów
Wzór i dział.
Prywatne wiadomości:

• Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
  • Proszę nie wysyłać po nie wiadomo ile wiadomości w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
  • Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy dużej ilości wiadomości czas ten może wydłużyć się do kilku dni.

Kontaktując się ze mną:

• Nie odpisuję na "siema, jesteś?" itp.
  • Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych.
  • Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka wielu innych graczy.

Inne:

• Nie pisz do mnie z prośbą o dołączenie do sieci - nie ma takiej możliwości.
  • Pamiętaj, że wszystkie sprawy związane z Pro-GamminG załatwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamując mi na GG i zadawając beznadziejne pytania typu "za co dostałem bana".

Vegeta

Ociekający Zajebistością

• Zarząd
  • 3132 postów
Dołączona grafika Temat zamknięty. Jeżeli są jakieś wątpliwości, proszę wysłać prywatną wiadomość moderatorowi zamykającemu temat.
Prywatne wiadomości:

• Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
  • Proszę nie wysyłać po nie wiadomo ile wiadomości w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
  • Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy dużej ilości wiadomości czas ten może wydłużyć się do kilku dni.

Kontaktując się ze mną:

• Nie odpisuję na "siema, jesteś?" itp.
  • Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych.
  • Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka wielu innych graczy.

Inne:

• Nie pisz do mnie z prośbą o dołączenie do sieci - nie ma takiej możliwości.
  • Pamiętaj, że wszystkie sprawy związane z Pro-GamminG załatwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamując mi na GG i zadawając beznadziejne pytania typu "za co dostałem bana".

TeeZ

Ociekający Zajebistością

• Zarząd
  • 3557 postów
Dyskusja w temacie została zakończona bądź nie ma on dalszego sensu. Zostaje on zamknięty, a jego status zmieniony na Rozpatrzony . :)
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Witaj na Pro-GamminG.pl
Przeglądasz forum jako gość, jeżeli chcesz to zmienić i korzystać w pełni z portalu Zaloguj się bądź zarejestruj.
[Rozpatrzone] pro-gamming.pl